Suupistelauale juustutrühvlid
kodus.ee
Juustutrühvleid võid serveerida mitmel erineval moel. | Shutterstock

Mõnusad juustuampsud peavad alati pidulaual olema. Juustutrühvlid annavad võimaluse läheneda asjale hästi loominguliselt – trühvleid võid veeretada endale meelepärases paneeringus.  

Tarvis läheb:

200 g juustu (Epiima Gouda juust)
200 g toorjuustu
0,5 tl jahvatatud küüslauku, võid ka hakitud küüslauku kasutada
veidi Cayenne’i pipart
värsket kurki
paneerimiseks – kreeka pähklid, murulauk või muu meelepärane
värsket kurki


Tee nii:

Trühvlite täidise jaoks riivi juust ja sega toorjuustu, jahvatatud küüslaugu ning Cayenne’i pipraga. Tõsta saadud mass külmkappi. Haki murulauk ja pähklid.
Vormi juustusegust pallikesed ja paneeri osad pähklitega, osad murulauguga või sellise kattega, mis sulle parasjagu maitseb.
Tõsta juustutrühvlid näiteks värske kurgi ratastele.

Artikli märksõnad