Värske köögiõhk. Õhupuhasti oluline roll

Tiina Lang
14.11.2021
Täisintegreeritava õhupuhasti saab peita köögikappi, lakke või tööpinna sisse. | Foto: Tootja

Selleks et köögis saaks rahumeeli kala praadida ja pannilt tulevad aurud ei ajaks suitsuandureid undama, on vaja tõhusat õhupuhastit. Nende valik on rikkalik, kuid huupi osta ei tasu.

Vaja on teha eeltööd, kui eesmärgiks on kodu, kus innukalt kokates püsiks õhk värske ega meenutaks mõnd umbset pontṧikubaari, kus rääsunud õliaroomid sunnivad ukselävelt tagasi astuma.
Milliseid aspekte õhupuhurit valides teada ja arvestada? Selgitab Anneli Tiks, Greentek Hulgikaubanduse integreeritava tehnika tootejuht.

„Õhupuhasti tüüp oleneb köögist, selle stiilist ja ruumi suurusest. Seinapealsed õhupuhastid, mida on kõige lihtsam paigaldada, sobivad igasse kööki ja nende valik on kõige laiem. Köögisaare kohale riputatav õhupuhasti eemaldab enim toiduaure. Kui seda soovitakse ühtlasi disainielemendiks, siis need kaks tüüpi sobivad kõige enam.

Edasi lugemiseks

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid