Liha ei pruugi menüüst täiesti välja jätta, kuid taimetoite võiks teha sagedamini, kasutades seejuures lihavalku korvavaid toiduaineid, nagu ube, herneid, läätsi ja tofut.
Täidetud baklažaanid
4 portsjonit
Tarvis läheb:3 väiksemat baklažaani1 + 1 sl oli
Taimetoitlus on praegu moekas nähtus, kuid ka liha süüa on täiesti tervislik. Võrdleme taimse ja segatoidu häid ja halbu külgi.
Kui mingi uus toidutrend vallutab maailma, siis muutub pilt kergesti mustvalgeks. Viimasel ajal on kadunud värvid lihalt.
Liha ei pea menüüst täiesti välja jätma, kuid taimetoite võiks teha sagedamini.
Täidetud baklažaanid
4 portsjonit
3 väiksemat baklažaani
1 + 1 sl oliiviõli
1 hakitud sibul
pisut soola
2 dl keedetud punaseid läätsi
2 dl keedetud kinoad
3 sl hakitud pet
Liha ei pruugi menüüst täiesti välja jätta, kuid taimetoite võiks teha sagedamini, kasutades seejuures lihavalku korvavaid toiduaineid, nagu ube, herneid, läätsi ja tofut.
Täidetud baklažaanid
4 portsjonit
3 väiksemat baklažaani1 + 1 sl oliiviõli1 hakit
B12-vitamiini vajab meie organism võrreldes teiste vitamiinidega küll kõige väiksemas koguses, kuid ilma selleta ei arene normaalselt vererakud ega talitle korralikult närvisüsteem.
Tšilli valmib kiirelt ja seda saab teha suhteliselt käepärastest vahenditest, mistõttu on maitse iga kord erinev. Lisaks on tšilli lihtsalt üks hästi kosutav kõhutäis! Kartulisalat on tõeline pidulaua klassika.
Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole loomsed toiduained sugugi ainsad head valguallikad. Kui suhkrud ja õlid välja arvata, sisaldavad kõik taimsed toiduained valke.
Sügisel ja talvel on kõrvits paljude toidulaual. Selles pole midagi üllatavat, sest kõrvits on tervislik ja hea köögivili. Kõrvits on hea C- ,A- ja E-vitamiini, kiudainete ja antioksüdantide allikas.