Põhi:
150 g täisteranisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl kaerahelbeid
1 tl soola
50 g võid
150 g kohupiima
0,5 dl piima
Täidis:
1 porru
2 õuna
250 g broileri kintsuliha või fileeribasid
1 sl õli
0,5 tl karripulbrit
2 sl nisujahu
1 tl soola
2 muna
150 g riivjuustu
2 dl piima
Sega jahu, küpsetuspulber, kaerahelbed ja sool. Haki koos või ja kohupiimaga puruseks seguks. Lõpuks lisa piim. Suru tainas võiga määritud Ø 22 pirukavormi põhja ja äärtele ja pane 15 minutiks külmkappi.
Viiluta porru ja tükelda õunad. Prae broileriribad kuumas õlis kuldpruuniks, lisa porru- ja õunatükid. Maitsesta karripulbriga ja kuumuta 15 minutit.
Sega jahu, sool, munad ja riivjuust piimaga.
Torka kahvliga pirukapõhja mõned augud ja küpseta põhja 200-kraadises ahjus 10 minutit. Kalla õuna-, broileri- ja porrusegu pirukapõhjale ning vala peale juustusegu.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 minutit.