4 portsjonit
4 kana rinnafileed
100 g fetat
4 päikesekuivatatud tomatit
värsket basiilikut või tüümiani
2 sl rapsi- või oliiviõli
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
2½ dl rõõska koort
1 sl kanafondi või
kanapuljongi kuubik ja 1 dl vett
Lõika terava noaga fileedesse sügavad ja laiad lõiked.
Pane iga filee vahele täidiseks 1-2 viilu fetat, päikesekuivatatud tomat ja värskeid ürte. Kinnita fileetaskud vajadusel hambaorgiga.
Kuumuta pannil õli ja pruunista täidetud fileetaskud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta soola ja jahvatatud musta pipraga. Lisa koor ja fond või vees lahustatud puljongikuubik ning kuumuta keemiseni. Hauta madalal kuumusel kaane all umbes 15-20 minutit, kuni liha on küps.
Eemalda tikud ja serveeri koos keedetud täisterariisi, keedetud köögiviljade ja värske salatiga.