
×
Saada lugu
×
Liitu uudiskirjaga
Otsing
Jõululauda rikastab kanamaksapasteet pohlamoosi ja veinitarrendiga
Omad jõululemmikud on igal perel, aga miks mitte siin juurde proovida ka midagi uut.
Kanamaksapasteet pohlamoosi ja veinitarrendiga.Tarvis läheb:
500 g broilerimaksa100 g maasuitsupekki75 g juursellerit2 porgandit1 sibulõli praadimiseks1 l kanapuljong
Kodus.ee
Köök & retseptid
Päeva retsept: kerge kanamaksapasteet
Ka purgitäis maksapasteeti on maitsev kingitus sõpradele.
300 g kanamaksa
1 suurem kanakoib
4 porgandit
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
2 loorberilehte
10 pipratera
1 tl karrit
soola
100 g võid
vett
Koori ning tükelda porgandid ja sibul.
Kodutohter
Toit ja trenn
Seenepasteet
Maitsev võileivakate, milles saab ära kasutada ka liiga soolaseks läinud seeni.
3 dl soolaseeni
½ porrut
1 küüslauguküüs
1 dl lahjat majaoneesi või hapukoort
½ tl piprasegu
2 sl hakitud murulauku
1 sl hakitud tilli
Kui seened on läinud liiga soolaseks
Kodutohter
Kodus.ee
Köök & retseptid
Toit ja trenn
Piparkoogid, tiramisu ja teised: toimetajate lemmikud
Taaskohtumise rõõm ja meenutused ühistest hetkedest on pühadeaegsete kokkusaamiste magusaim osa.
Kodu & Aed
Köök & retseptid
Ahvatlevad põldoad mitmel moel
Põldubade puhul minnakse tihti lihtsama vastupanu teed: oad soolvette, ja mõnus suutäis ongi olemas.
Kodu & Aed
Köök & retseptid
Kuidas korraldada loominguline sünnipäev või tähtpäev? Paneme kokku põneva menüü
Katame ühe sünnipäevalaua. Kõik retseptid on kuuele.
Ole loov ja avatud!
Otsi värsket vaheldust traditsioonilisele lõunaserviisile! Erinevaid taldrikuid kombineerides saad palju lustlikuma segasumma-suvila-laua.
Kodus.ee
Köök & retseptid
Aed-piparrohi on terviseks. Maitsetaim, mis on suur kõhu sõber
Aed-piparrohi (Satureja hortensis) on aromaatne, vürtsikas ja meeldivalt teravamaitseline tänu eeterlikele õlidele.
Kodutohter
Kodus.ee
Elustiil & tervis
Aed & taimed
Manu soovitab: mandlikook pirnidega
Ajakirja Kodu & Aed erinumbris Jõulud ärgitavad kolm restoranide peakokka – Emmanuel Wille alias Manu, Andrus Rahula ja Joonas Koppel – lähikondsete rõõmustamiseks katsetama uute maitsetega.
Olde Hansa peakokk Emmanuel Wille ehk Manu unistas lapsest
JÕULUD
Köök & retseptid
Pühade ootus Supelsakstes
Jõuluajal on kohvikus teadagi kibekiired päevad ning seepärast otsustasid kohviku Supelsaksad omanikud Jaan Karp ja Anna Huimerind lähedased enne kibekiiret aega kokku kutsuda, et pühadeplaane pidada.
JÕULUD
Sisustus & disain
Köök & retseptid