* Lase vesi korralikult keema, aga ära keevat vett kohe teesegule vala. Lase sel veidi maha jahtuda, nii saad aromaatsema joogi.
* Taimetee tahab keskmiselt 5 -8 minutit tõmmata. Kui lased kauem seista, võib see mõrudaks muutuda. Kui tee tõmbab 4-5 minutit, on see maitse poolest lahjem. Ka pea meeles, et lahtine taimepuru on oluliselt maitse poolest intensiivsem kui pakitee.
* Vaata, millist vett kasutad: mida pehmem teevesi on, seda paremini aroomid kuumas vees mõjule pääsevad. Väga kareda joogiveega paikades võiks veefiltrit kasutada.
* Teekannu võiks pesta lihtsalt kuuma veega. Kui aga on soov tumedaid rante eemaldada, tuleks kasutada apteekides ja poes müüdavaid proteesitablette ja neid kannus puhtas vees leotada.
* Tõelised teesõbrad keedavad oma lemmikjooke lausa eraldi kannudes. Iseäranis keedetakse eraldi kannus väga intensiivse maitsega musta teed.