Kolme šokolaadi brownied
kodus.ee
Kolme šokolaadi brownied. | Shutterstock

Rikkalikult magusad, pealt kuivad ja seest mõnusalt niisked. Šokohooliku unistus.

200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
3 dl friinsuhkrut
4 muna
3 dl nisujahu
½ dl kakopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
natuke soola
100 g valget šokolaadi
100 g piimašokolaadi
50 g pistaatsiapähkelid

KAUNISTUSEKS

tuhksuhkrut

• Sulata vesivannil võis tume šokolaad. Lase jahtuda.

• Sega või-šokolaadisegusse suhkur ja munad.

• Lisa juurde omavahel segatud nisujahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja sool.

• Riivi valge- ja piimašokolaad ning lisa koos pistaatsiapähklitega tainale. Sega kergelt läbi.

• Määri koogivorm rasvaga ja kalla taigen sisse.

• Küpseta 150-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Brownied peavad jääma seest vedelaks, nii et ära üle küpseta.

• Lase jahtudad, lõika sektoriteks ning kaunista tuhksuhkruga.