Kõrvitsaseemnetest ammuta just seda kasulikku mineraali
Mai Maser
Liiga kõrgel temperatuuril röstides kaotavad kõrvitsaseemned oma toiteväärtust. | Shutterstock

Kuidas koorida kõrvitsaseemneid? Mille jaoks nad eriti head on ja kui palju neid päevas süüa tuleks?

Kõrvitsaseemnete koorimiseks puhastage nad ära, võite ka pesta ja köögipaberil kuivatada. Soojendage praeahi 70 kraadini. Asetage seemned ühe kihina ahjuplaadile; soovitatav on panna alla küpsetuspaber.

Edasi lugemiseks

Kodus.ee tellimus annab ligipääsu kogu kodus.ee veebilehe tasulisele sisule, sh sinna valitud ajakirjade Kodutohter, Tehnikamaailm, Kodu & Aed, Minu Aed, Jõulud, Diivan, TM Kodu & Ehitus lugudele ning muudele Ühinenud Ajakirjade väljaannete materjalidele ning kodus.ee lisalugudele.
Veebilehe sisu on paberväljaannetest eraldiseisev ning kehtiv paberväljaande tellimus ei anna ligipääsu kodus.ee lehele. Paberväljaande saab tellida veebilehelt ajakirjad.ee, kodus.ee tellimuse vormistamiseks vajuta nupule "Kodus.ee tellimus".

Sarnased artiklid