20 tükki
Purusegu:
6,5 dl nisujahu
2 dl (75 g) mandlijahu
3 dl fariinsuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl soodat
2 tl vanillisuhkrut
2 tl kardemoni
250 g sulatatud võid
Põhi:
⅔ purusegu
200 g Kreeka jogurtit
1 muna
Täidis:
1 l õunatükke
500 g Kreeka jogurtit
2 dl suhkrut
2 muna
3 tl vanillisuhkrut
Sega purusegu jaoks kokku kõik kuivained, lisa sulavõi ja näpi kõik puruseks seguks. Pane kolmandik purusegust eraldi kaussi. Lisa ülejäänud purusegule muna ja jogurt ning sega tainaks. Kata tainaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadi põhi.
Jaota õunatükid tainale. Sega kokku ülejäänud täidiseained ja kalla õunatükkidele. Puista peale ülejäänud purusegu.
Küpseta 175-kraadises ahjus 40–50 minutit.