Keha ja hinge soojendamiseks võiks valmistada vürtsikas-hapu tomatisupi, milles löövad tantsu tervislikud köögiviljad, hõrgud krevetid, maitsvad šampinjonid ja täitvad munanuudlid. Leemele lisab särtsu THAI-CHOICE magus tšillikaste. Kreemisema supi armastajad võivad puljongile lisada ka THAI-CHOICE kookospiima.
Koostisained:
250 g munanuudleid
½ punast tšillikauna
1 paprika
100 g väikeseid šampinjone
250 g kirsstomateid
õli praadimiseks
1 sl THAI-CHOICE kalakastet
3 sl ketšupit
1 laimi mahl
1 l kuuma kanapuljongit
200 g kooritud krevette
serveerimiseks rohelist sibulat
Valmistamine:
Valmista munanuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja jäta ootele. Haki tšilli ja paprika, poolita šampinjonid ja kirsstomatid. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud tšilli ja paprika ning veidi hiljem seened ja kirsstomatid. Vala peale kalakaste, ketšup, laimi mahl ja kanapuljong. Keeda 5 minutit. Lisa krevetid ja kuumuta keemiseni, aga ära enam pikemalt keeda. Tõsta igasse supikaussi munanuudleid ja kalla peale supp. Serveerimisel puista peale ka rohelist sibulat.
Retsepti autor: toidublogija Liisi Laanemäe