Retsept: lisa kevadesse särtsu kreveti-tomatisupiga
kodus.ee

Kui talvel päikesereisile pole võimalik minna, siis tuleb supipada tulele sättida, leemele vürtsi lisada ning soojendav maitseretk Aasiasse võibki alata.

Keha ja hinge soojendamiseks võiks valmistada vürtsikas-hapu tomatisupi, milles löövad tantsu tervislikud köögiviljad, hõrgud krevetid, maitsvad šampinjonid ja täitvad munanuudlid. Leemele lisab särtsu  THAI-CHOICE magus tšillikaste.  Kreemisema supi armastajad võivad puljongile lisada ka THAI-CHOICE kookospiima.

Koostisained:

250 g munanuudleid

½ punast tšillikauna

1 paprika

100 g väikeseid šampinjone

250 g kirsstomateid

õli praadimiseks

1 sl THAI-CHOICE kalakastet

3 sl ketšupit

1 laimi mahl

1 l kuuma kanapuljongit

200 g kooritud krevette

serveerimiseks rohelist sibulat

Valmistamine:

Valmista munanuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja jäta ootele. Haki tšilli ja paprika, poolita šampinjonid ja kirsstomatid. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud tšilli ja paprika ning veidi hiljem seened ja kirsstomatid.  Vala peale kalakaste, ketšup, laimi mahl ja kanapuljong. Keeda 5 minutit. Lisa krevetid ja kuumuta keemiseni, aga ära enam pikemalt keeda. Tõsta igasse supikaussi munanuudleid ja kalla peale supp. Serveerimisel puista peale ka rohelist sibulat.
Retsepti autor: toidublogija Liisi Laanemäe

 

 

14.jpg

Kookospiim.
Tootja/maitsemaailm.ee

Artikli märksõnad