Taipärased kuumad kanavardad

kodus.ee
Kanavarraste juurde serveeri köögivilja salatit. | Shutterstock

Vali grillimenüüsse traditsioonilise šašlõki kõrvale midagi eksootilisemat! Taipärased kanavardad maitsevad põnevalt ja kuumalt.

Taipärased kanavardad

Neljale

400 g broilerihakkliha
4 sl soolapähkleid
2 küüslauguküünt
tükk värsket ingverijuurt
1 laimi riivitud koor
0,5 dl jämedamat kookosjahu või kookoshelbeid
1 sl punast karripastat
1 tl koriandriseemneid
0,5 tl kurkumit
0,5 tl soola
4 jämedat sidrunheina või grillitikke

1. Haki soolapähklid tükkideks, koori küüslauguküüned ja haki peeneks, riivi ingver ja laimikoor ning lisa kõik kaussi hakkliha juurde.

2. Lisa hakklihakaussi kookosjahu, karripasta, purustatud koriandriseemned, kurkum ja sool. Sega kõik ained hoolikalt läbi. NB! Kausis käsitsi segamise asemel võid kasutada ka köögikombaini.

3. Vormi hakklihamassist varraste ümber vorstikesed.

4. Grilli vardaid keskmisel kuumusel neil aeg-ajalt külge keerates.

Sarnased artiklid