6 filotainalehte
150 g sulatatud võid
6 õuna
0,5-1 dl suhkrut (oleneb õunte magususest)
1 dl rosinaid
1 sl kaneeli
1 dl kookoshelbeid
poole sidruni mahl ja riivitud koor
Peale
tuhksuhkrut
Toorjuustuvaht kardemoniga
200 g maitsestamata toorjuustu
1 dl tuhksuhkrut
poole sidruni mahl ja riivitud koor
1 sl purustatud kardemoni
Pane rosinad tilga veega pehmenema. Koori õunad ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Pritsi üle sidrunimahlaga ja maitsesta suhkru, kaneeli ja riivitud sidrunikoorega. Sega hulka rosinad ja kookoshelbed.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja pintselda kergelt sulavõiga. Pintselda filotainalehti ükshaaval sulavõiga ja tõsta küpsetuspaadile. Laota õunatäidis ühtlaselt tainale.
Keera tainas küpsetuspaberi abil rulli ja pintselda pealt sulavõiga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni struudel on pealt kuldpruun. Puista peale tuhksuhkrut.
Vahusta toorjuust, tuhksuhkur, kardemon, sidrunimahl ja riivitud koor köögikombainis ja tõsta igale struudlitükile lusikatäis vahtu.