Maiustuste maailma vägevaim ja ambitsioonikaim esindaja – šokolaad – jõudis Eestisse 19. sajandil. Maitsemeeli liigutav ja kvaliteetne šokolaad valmib aga tõeliste meistrite käe all.
Lihtne kuid hõrk magustoit õhtusöögi lõpetuseks.
1 purk karamelli-kondespiima
1 tl piparkoogimaitseainet
jäätist, pähkleid, puuvilju
Kalla kondenspiim kaussi, lisa piparkoogimaitseaine ja sega korralikult läbi.
Selle magusa hõrgutise valmistamiseks läheb vaja vaid kahte komponenti.
Vaja läheb:
* 6 dl vahukoort
* 1 konservupurk keedetud kondenspiima
Tee nii:
Vahusta koor ja sega keedetud kondenspiim selle hulka.
Vürtsikad ja magusad fileeribad valmivad kiiresti ja on väga maitsvad.
4 portsjonit
400 g seafilee ribasid
2 sl õli
1 väiksem tšillikaun
2 cm ingverit
2 sl mett
2 sl fariinisuhkrut
2 sl sojakastet
1 sl sidrunheinapastat
250 g brokoliõisikuid või varsb
Üllata ema maitsva tordiga: selle Napoleoni koogist inspireeritud kihilise tordi valmistamine on imelihtne!
Kes siis Napoleoni kooki ei teaks – tuhandete lemmik ja hinnatud koogiklassik kutsub esile vaidlusi maitse üle.