Hapukapsata jõule ei ole. Hapukapsaga täidetud part ja hapukapsa-šokolaadikook
Pille Petersoo
Hapukapsaga täidetud part. | Juta Kübarsepp

Üks korralik täidetud part sobib jõululauale ideaalselt – eriti siis, kui see on täidetud hapukapsaga. Majonees annab pardile põneva lisamaitse ning rikkaliku leeme. Täidiseks võib kasutada nii ise hautatud kui ka purki pandud praekapsast.

 

HAPUKAPSAGA TÄIDETUD AHJUPART

Neljale kuni kuuele

u 2 kg part
soola ja musta pipart
700 g hautatud hapukapsast
mõned väiksemad sibulad
soovi korral peotäis küüslauguküüsi
200 g head majoneesi

Hõõru part seest ja väljast soola-pipraga.

Kui hautad kapsa ise, siis pane see potti ning hauta umbes 45 minutit, kuni see on.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid