Karrine omletirull lõhega

Ingrid Lepp
Munaroale annab hõrgu maitse ja kauni värvi karripulber. | Juta Kübarsepp

Silma ja maitsemeeli rõõmustav lihtne roog.

NELJALE

6 muna
1 tl karripulbrit
soola
õli
150 g toorjuustu või hapukoort
200 g kuumsuitsulõhet
½ sidruni mahl
värsket tilli
rohelist sibulat

1. Klopi munad kahvli või vispliga lahti, maitsesta karripulbri ja soolaga. Kata suur ahjuplaat küpsetuspaberiga, määri õliga ja vala munamass plaadile. Küpseta 180° C ahjus, kuni muna on hüübinud (u 15 min). Lase jahtuda.

2. Täidise jaoks sega toatemperatuuril pehmenenud toorjuust (või hapukoor) sidrunimahla, tilli ja rohelise sibulaga.

3. Määri täidis jahtunud munapõhjale, puista ühe põikipidi ribana peale kuumsuitsulõhe tükid. Keera munapõhi rulli ja lõika 3 cm laiusteks tükkideks.

Sarnased artiklid