Kartuli-õunaröst

kodus.ee
Shutterstock

Kartulid ja õunad on alati käepärast võtta. Nendest saab kiirelt maitsva roa. 

2 portsjonit

50 g juustu
3 jahust kartulit (toorest)
1 õun
1–2 tl sidrunimahla
õli praadimiseks


Riivi juust. Koori kartulid ja riivi jämeda riiviga. Riivi õun jämeda riiviga ja pritsi peale sidrunimahla.
Kuumuta kõigepealt pool riivitud kartulist pannil kuumas õlis paar minutit. Laota peale riivitud juust ja õun ning kata ülejäänud kartuliga. Vajuta pannilabidaga kokku.
Prae alumine pool krõbedaks, libista röst pannilt taldrikule ja keera ümber pannile tagasi. Prae ka teine pool krõbedaks.
Serveeri rohelise salati ja hapukoorekastmega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid