2 inimesele
4 (450 g) keskmist kartulit
½ (35 g) sibulat
1 muna
1 sl maitsestamata toorjuustu
soola, pipart
Kaste
100 ml vahukoort
10 g sibulat
1 väike avokaado
murulauku
1 tl sidrunimahla
1tl õli
Koori kartul ja riivi jämeda riiviga.
Koori ja tükelda sibul
Lisa nõrutatud riivkartulile tükeldatud sibul ja lahtiklopitud muna ning sega toorjuustuga. Maitsesta soola ja pipraga.
Vala saadud segu kuumale pannile ja suru ühtlaseks koogiks.
Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Valmista kate: koori ja tükelda sibul, prae kuumas õlis.
Koori avokaado ja tükelda kuubikuteks lisa sibulatele koos vahukoorega.
Kuumuta läbi.
Saadud kate vala röstile ja aseta 200-kraadisesse ahju. Küpseta 10 minutit.
Peale võib riputada riivjuustu.
Paku iseseisva toiduna või lisandiks lihatoitude juurde.