Vürtsikad kartulid ehk patatas bravas

kodus.ee
Shutterstock

Hispaanias pakutakse selliseid kartulikuubikuid suupisteks veini kõrvale, see on ka hea praelisand.

4 portsjonit

6 kartulit
3 sl õli
0,5 tl tšillihelbeid
0,5 tl suitsumaitselist paprikapulbrit
soola maitse järgi
1 sl tomatipüreed
1 sl punast veiniäädikat
1 küüslauguküüs
3 sl majoneesi

 

Lõika kartulid kuubikuteks. Sega kartulitükid õli, tšillihelveste, paprikapulbri ja soolaga.

Pane ahjuvormi ja küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit.

Sega kokku kaste tomatipüreest, veiniäädikast, purustatud küüslaugust ja majoneesist ning paku kartulite kõrvale.

 

Allikas: Kodu&Aed retseptivihik "Kartul ja teised maitsvad juurikad".

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid