Seapraad
Sea sisefileed
Vokkpanni, fooliumi, lepalaaste
Pane vokkpann tulele, aseta pannile foolium koos lepalaastudega, selle peale rest. Prae sisefileed otstest, et vedelik välja ei nõrguks. Hoia fileed mõni minut vokkpannil kaane all suitsus. Kümmekond minutit enne serveerimist pane liha ahju, kuni sisetemperatuur tõuseb u 70 kraadini. Liha peab seest jääma natuke roosaks, mitte täiesti ära kuivama. Serveerimisel lõika fileest parajad viilud, purusta lihale pipart ja pane sööjale sool käeulatusse.
Puravikukaste
Šalottsibulaid
Küüslauku
Puravikke (suurte tükkidena)
Liha- või kanapuljongit
Rõõska koort
Kuumuta šalottsibulaid ja küüslauku võis. Lisa puravikutükid, prae seened läbi. Lisa pannile liha- või kanapuljongit ning rõõska koort. Kuumuta kastet, kuni see pakseneb.
Kartulipuder
Kartuleid
Võid
Rõõska koort
Savoy kapsast
Soola
Koori ja keeda kartulid. Keeda kapsas kergelt läbi, nii et see krõmpsuks jääks. Pressi kartulid pudruks, lisa või ning soojendatud koor ning maitsesta soolaga. Klopi puder õhuliseks ning sega sellesse savoy kapsas.
Praetud tomatid
Kirsstomateid
Balsamico-kreemi
Kasta kirsstomatid paksu ja magusasse balsamico-kreemi ning kuumuta pannil. Serveeri prae lisandina.