250 g datleid
3 dl kanget kohvi
100 g suhkrut
200 g võid
2 muna
3 dl ehk 180 g nisujahu
0,5 dl ehk 25 g kartulijahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1 tl ingveripulbrit
Eemalda datlitelt kivid, siis tükelda need ja pane potti. Kalla peale kange kohvijook ja suhkur ning keeda nõrgal kuumusel aeg-ajalt segades, kuni datlid pehmenevad.
Lisa tükeldatud või, sega ja lase jahtuda.
Klopi ükshaaval juurde munad, seejärel lisa omavahel segatud kuivained.
Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi või 24 cm läbimõõduga ümmargusse koogivormi ning küpseta 175° ahjus umbes 45–50 minutit. Kontrolli koogi küpsust puutikuga: kui see puhtaks jääb, on keeks valmis.