Kui kartuliputru üle jääb, siis seda saab edukalt järgmisel päeval pannil praadida, aga kasutada ka kartulikotlettide valmistamiseks või näiteks karjuse piruka tegemiseks. Sega kartulipuder piima või rõõsa koorega pehmemaks, siis tõsta vormi asetatud hakklihakastme peale. Küpseta ahjus, kuni roog on läbinisti kuum ja kartulipudrukate kenasti kuldne ja krõbe.
Kui sa leiad liiga tihti oma külmkapisügavustest kilesse keeratud rohelist sibulat, mis on libedaks ja limaseks muutunud, siis on viimane aeg sibulasäilitamise harjumusi muuta!
On täiesti arusaadav, et alati ei kulu kõik ostetud sibulapealsed korraga ära. Seega, kui hakkad esimest korda sibulat kasutama, võta kohe kõik pakendist välja ja haki korraga ära. Pane see osa, mida hetkel ei vaja, õhukindlalt suletavasse säilituskarpi.
Esiteks säilib sibul sellisel kujul külmkapis palju kauem ja teiseks on suurem tõenäosus, et kasutad kogu sibula kiiremini ära, kuna see on juba hakitud. Lihtsalt tõsta karp iga kord süüa tehes kohe lauale valmis, siis on vitamiinirikas lisand silme ees.