Magus olgu magus ja pigem rammus!

Siiri Lelumees
Pille põhitöö on olla Kodukirja köögitoimetaja. | Olga Makina

Pille Enden on mitmekümne retseptiraamatu autor ja ajakirja Kodukiri köögitoimetaja. Ta leiab, et eksperimenteerida võiks nii igapäevasel toidutegemisel kui ka nüüd, augustis, hoidistega. Ta pakub Kodutohtri lugejaile ka oma lemmikretsepte, mida tasub proovida.

 

Paljude retseptiraamatute autor ja Kodukirja kauaaegse toimetaja Pille Endeni huvi toidu ja toidutegemise vastu sai üsna loogiliselt alguse lapsepõlvest.

"Ema kõrvalt sai tehtud igasuguseid asju. Mäletan sünnipäevalaudu, kus aitasin kooke küpsetada ja suupisteid meisterdada. Iga kord, kui vanaema juures käisin, sai temaga koos süüa tehtud," meenutab Pille, kes mäletab, kuidas teda lapsena toidutegemisse pigem kaasati, kui konkreetselt õpetati.

Edasi lugemiseks

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid