250 g toasooja pehmet võid
200 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
4 suurt muna
0,5 pudelikest rummiessentsi või 2 sl rummi
200 g nisujahu
50 g kartulitärklist
1 sl (triiki) küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
100 g jahvatatud mandleid või mandlijahu
100 g peeneks hakitud tumedat šokolaadi (70%) või šokolaadinonparelle
50 g peenelt hakitud apelsinisukaadi ja 50–75 g sidrunisukaadi
Hõõru toasoe pehme või, suhkur ja vanillisuhkur kreemjaks ning kohevaks. Lisa ükshaaval vahustades munad, siis lisa rummiessents.
Sega jahu, kartulitärklis, küpsetuspulber ja sool omavahel, seejärel sega muna-võivahu hulka. Viimaks sega juurde mandlijahu, šokolaad ja sukaad.
Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga üle puistatud keeksivormi või 26 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi.
Küpseta 170-kraadise ahju keskosas 65–85 minutit. Kontrolli koogi küpsust tikuga.