Valmimisaeg: 20 minutit
Kogus: 3-4 inimesele
Vaja läheb:
300 g spagette
2 küpset avokaadot
0,5 tassi värsket basiilikut
2 küüslauguküünt
80 ml oliiviõli
1 tass poolitatud kirsstomateid
0,5 tassi maisi (kurnatud ja loputatud)
2 spl värsket sidrunimahla
maitseks soola ja pipart
Valmistamine:
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja aseta kõrvale.
Samal ajal valmista avokaadokaste. Pane blenderisse puhastatud avokaadod, basiilikulehed, küüslauk ja sidrunimahl, sool ja pipar ning töötle ühtseks massiks. Seejärel lisa oliiviõli ja blenderda veel, kuni segu on muutunud kreemjaks.
Sega suures kausis kokku keedetud spagetid ja avokaado kaste ning lisa kirsstomatid ja mais.
Serveeri kohe ja naudi avokaado sametist kreemisust, krõmpsu maisi ja mahlase tomati maitset!