120 g piimašokolaadi
220 g tumedat šokolaadi
45 g võid
250 g suhkrut
40 g tärklist
1 tl küpsetuspulbrit
¼ tl soola
5 munavalget (150 g)
55 g metspähkleid
115 g tumeda šokolaadi tükke
55 g pretzel’eid ehk väikseid soolakringleid
Kate:
20 g röstitud poolitatud pähkleid
20 g šokolaadipisaraid
20 g pretzel’eid ehk väikseid soolakringleid
Sulata šokolaadid ja või veevannis.
Sega mikseriga kokku munavalge, suhkur, maisitärklis, küpsetuspulber ja sool. Seejärel lisa sulatatud šokolaadi ja või segu.
Spaatliga segades lisa pähklid, hakitud šokolaaditükid ja pretzel’id.
Pane tainas kilesse ja lase külmkapis seista paar tundi kuni üle öö.
Veereta 75 g pallid ja vajuta need lapikuks. Pane peale pähkleid, pretzel’eid ja šokolaadipisaraid.
Küpseta ahjus 190 kraadi juures pöördõhuga 10 minutit. Küpsised peavad ahjust tulles veel pehmed olema.