Kahe kala carpaccio

kodus.ee
Lihtne lõhe carpaccio. | Ryzhkov Photography / Shutterstock

Pühadeaegne ülesöömine ja liiga suured toiduhulgad koos seedehäiretega võiksid jääda minevikku. Maitsvad ja vaheldusrikkad jõulusöögid saab lihtsalt maitseainetega mängides.

4 portsjonit

250 g värsket lõhet õhukeste viiludena
250 g värsket siiga õhukeste viiludena
0,5 dl oliiviõli
2 sl laimimahla
soola ja suhkrut
musta pipart veskist
basiilikut
parmesanilaaste

Laota kalaviilud ühekordse kihina suurele vaagnale.

Sega oliiviõli ja laimimahl ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga.

Pintselda kalalõigud kastmega üle ja kaunista basiilikulehtedega.

Soovi korral puista peale parmesanilaaste. Serveeri kohe.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid