Enne tellimuse sisseandmist esitage endale mõned küsimused:
1. Kui palju inimesi regulaarselt laua taga istub? Loendage, mitu külalist tavaliselt kutsute. See mõjutab lauaplaadi suurust. Kas see peaks olema fikseeritud plaat või pikendatav? Ümar või ristkülikukujuline?
2. Kui intensiivselt lauda kasutate? Kas iga päev? Seejärel kaaluge tamme- või saarelauda. Kui laud on peamiselt nädalavahetuse koosviibimiste jaoks, sobiks pähkel või pöök.
3. Kas valmistate laual toitu või kasutate seda ainult söömiseks? See määrab viimistluse tüübi. Kui plaanite sellel iga päev süüa teha, kaaluge tugevat lakitud viimistlust — nagu kohvikutes või restoranides. See lisab puidule võimsa kaitsekihi. Kui te sageli ei küpseta, võib õli olla parem variant. Õli annab puidule loomulikuma väljanägemise ja pakub rohkem värvivariatsioone, kuid see nõuab regulaarset hooldust.
4. Mille külge lauaplaat kinnitub? Kas jalad on metallist või puidust? Või paigaldatakse see kappidele — luues köögisaare?
Stragendos saate alati professionaalseid nõuandeid parema lauaplaadi valimisel — söögilaua või tööpinna jaoks.