Valmistusaeg 1 tund 15 minutit + 2 tundi 15 minutit ahjus
Kolmele-neljale
1 seakoot (1,5 kg )
2 sibulat
3 küüslauguküüs
2 loorberileht
1 sl +1 tl köömneid
5 nelgitera
2 sl jämedat soola
1 tl musta pipart
1 sl soola
5 dl tumedat õlut
Pane koot suurde potti. Kalla peale nii palju vett, et koot oleks kaetud. Kuumuta keemiseni ja eemalda vaht. Lisa potti üks koorega sibul, küüslauk, loorber, 1 tl köömneid, nelgiterad ja 2 sl jämedat soola. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumusta ning hauta tasasel tulel 60 minutit.
Kuumuta ahi 150 kraadini. Koori sibul, lõika ratasteks ja pane ahjupanni põhja. Võta koot leemest, lõika kamar ruutudeks või ribadeks ja aseta sibulalõikude peale, kitsenev ots ülal.
Jahvata 1 sl köömneid ning sega 1 sl soola ja pipraga. Hõõru koot maitseainetega sisse ja pane 60 minutiks ahju. Siis kalla pannile õlu ja küpseta veel 60 minutit. Kui kamar läheb liiga pruuniks, siis kata fooliumiga.
Kui kamar ei ole veel piisavalt krõbe, kuumuta ahi 200 kraadini, pane koot tagasi ahjupannile ning küpseta, kuni kamar on pruun ja krõbe. Serveeri vormi põhja kogunenud praeleemega.