Viimane aeg on mulda pista tšilliseeme ning hiljemalt märtsi keskpaigaks magus paprika. Kuidas nende istikuid ette kasvatada?
Nii tšillid kui ka magusad paprikad kuluvad paprika ehk punapipra (Capsicum) perekonda. Vürtspaprika ehk tšillipaprika (C.
Tšilli valmib kiirelt ja seda saab teha suhteliselt käepärastest vahenditest, mistõttu on maitse iga kord erinev. Lisaks on tšilli lihtsalt üks hästi kosutav kõhutäis! Kartulisalat on tõeline pidulaua klassika.
Madala ja kompaktse kasvuga vürtspaprikaid ja teisi paprika perekonna tuliseid tegelasi on tore kasvatada potis.
Sügisel tuppa aknalauale toodud taim elab seal rõõmsalt edasi, viljad aina valmivad ning värsked tšillid on talv läbi käepärast.Lisaks on pu
Igaüks otsustab ise, millise tulekahju ta suus välja kannatab ning kui palju tšillisid toidu sisse paneb.
4-6 portsjonit
500 g veisehakkliha
2 sibulat
2 küüslauguküünt
1 sl oliiviõli
1 tšillikaun
1 punane paprika
400 g purustatud tomateid (konserv)
40