Guljašš kaheks päevaks

Kodutohter
Shutterstock

Peale paastu võib hautada ühe tõhusa lihatoidu, mida saab ka järgmisel päeval soojendada.

4-6 portsjonit


 

500 g sea kaelaliha

tilk õli

2 suurt sibulat

1 porgand

2 punast paprikat

3 küüslauguküünt

3 sl tomatipastat

2 tl suitsumaitselist paprikapulbrit

2 loorberileht

keeva vett

soola, pipart, suhkrut


 

Lõika sealiha kuubikuteks. Koori ja tükelda porgandid, sibulad ja küüslauk. Puhasta ja tükelda paprikad.

Kui lihal pole rasva, kuumuta poti põhjas õli ja pruunista lihatükke. Lisa tükeldatud köögiviljad ning tomatipasta ja paprikapulber. Kuumuta segades.

Vala peale keev vesi, nii et kõik oleks vaevu kaetud. Maitsesta soola, suhkru ja pipraga, lisa loorberileht.

Hauta madala kuumusel, kuni liha ja porgand on pehmed. Serveeri kartuli või riisiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid