4 portsjonit
400 g kanafileetükke
500 g porgandeid
150 g külmutatud spinatit
4 dl kookospiima
1 purk kikerherneid
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 sl õli
2 sl sojakastet
1 tl karrit, ¾ tl soola, musta pipart
½ tl jahvatatud vürtsköömneid
Võta kanatükid tund enne valmistamist külmikust välja. Koori ja tükelda porgandid.
Koori ja haki sibul ja küüslauk ning kumuta neid poti põhjas õlis. Lisa kanatükid ja pruunista poti põhjas. Lisa maitseained ja porganditükid ning kuumuta veel natuke.
Lisa sojakaste, kookospiim ja kikerherned. Hauta nõrgal kuumusel 20–30 minutit, kuni porgandid ja liha on pehmed. Lisa spinat, hauta veel pisut.
Maitse, vajaduse korral lisa soola või pipart. Serveeri koos keedetud riisiga.