Kanahautis kookospiimaga

Kodutohter
Lihtsalt valmiv maitsekas kanaroog. | Shutterstock

Kevadiste muutlike ilmadega söö rohkem sooja andvaid ja vürtsikamaid toite – selleks sobib suurepäraselt tervislik kanahautis.

4 portsjonit
 

400 g kanafileetükke

500 g porgandeid

150 g külmutatud spinatit

4 dl kookospiima

1 purk kikerherneid

1 sibul

2 küüslauguküünt

2 sl õli

2 sl sojakastet

1 tl karrit, ¾ tl soola, musta pipart

½ tl jahvatatud vürtsköömneid

 

Võta kanatükid tund enne valmistamist külmikust välja. Koori ja tükelda porgandid.

Koori ja haki sibul ja küüslauk ning kumuta neid poti põhjas õlis. Lisa kanatükid ja pruunista poti põhjas. Lisa maitseained ja porganditükid ning kuumuta veel natuke.

Lisa sojakaste, kookospiim ja kikerherned. Hauta nõrgal kuumusel 20–30 minutit, kuni porgandid ja liha on pehmed. Lisa spinat, hauta veel pisut.

Maitse, vajaduse korral lisa soola või pipart. Serveeri koos keedetud riisiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid