Kapsa-hakklihavorm riisiga

Pille Petersoo
Shutterstock

Lihtne, kuid maitsev.

(kuuele)

150 g pudruriisi

4 dl kuuma vett

0,5 tl soola

1 sibul

400 g veisehakkliha

700‒800 g valget peakapsast

soola, musta pipart

1 tl kuivatatud majoraani või punet

1 sl heledat siirupit või pruuni suhkrut

4 dl lihapuljongit

Keeda riis tasasel tulel. Haki sibul, prae koos hakklihaga. Maitsesta soola, pipra ja majoraaniga, sega riisi hulka. Pane pannile ribastatud kapsas, maitsesta vähese soolaga ning kuumuta, kuni kapsas on kergelt värvi saanud ja veidi „kokku kukkunud“. Maitsesta siirupi või suhkruga, sega juurde riisi-hakklihasegu. Kalla õliga pintseldatud ahjuvormi ning lisa puljong. Küpseta 200kraadises ahjus umbes tund aega, lõpus kuumust veidi vähendades.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid