Mahlased liharullid

kodus.ee
Liharullidesse võid valida endale meelepärase täidise. | Shutterstock

Liharullid on veidi unustustehõlma vajunud. Aga täiesti asjata. Mahlane suutäis liha on iga õhtusöögi naelaks.

4 õhukest lõiku kaelakarbonaadi

4 riba peekonit

1 porgand

4 sellerivart

2 sl sinepit

soola, pipart

peotäis hakitud peterselli

4 hambatikku

praadimiseks õli

 

Vasarda lihalõigud õhukeseks ja silu noaseljaga ka peekoni­viilud õhemaks. Koori ja pese porgand, ning lõika pikuti neljaks. Lõika sellerivarred parajaks.

Määri lihaläikudele sinepit, maitsesta soola ja pipraga, kata peekoniga ja pane iga lõigu keskele porgandiriba, sellerivars ja pool hakitud petersellist. Keera rulli ja kinnita tikuga.

Pruunista rullid pannil kuldpruuniks ja tõsta ahju. Küpseta 200-kraadises ahjus pool tundi.

Sarnased artiklid