Ilmselt oled juba mõned maasikad pistnud sügavkülma. Nendest saadki valmistada mõnusalt jahutava magustoidu.
Tarvis läheb:
200 g külmutatud maasikaid
1 küps banaan
1 sl agaavisiirupit
1-2 tl vanilliekstrakti
1 tl laimimahla
2 sl kookoskoort
1 sl kakaonipse
Tee nii:
Tõsta külmutatud maasikad, banaan, magusaine, vanill ja maitseained lõikuriga köögikombaini.
Tee mõned tiirud pulssrežiimil, et külmutatud maasikad puruneksid väiksemateks tükkideks. Seejärel mikserda ühtlaseks. Lisa purustamise ajal 1-2 sl kookoskoort. Lõpuks sega hulka kakaonipsid.
Muidugi võid teha seda jäätist ka suuremas koguses ning panna ülejäänud sügavkülma, aga enne tarvitamist pead siis kõva jäätise sulama tõstma.
Rabarberisorbeti retsepti leiad SIIT.