4 portsjonit
Tarvis läheb:
1 l vett
2 kanapuljongi kuubikut
1 keskmise suurusega suvikõrvits
8-10 värsket või suvist kartulit
2-4 lehte lehtpeeti ehk mangoldi
1-2 suvesibulat
peotäis suhkruherneid
(½ Romanesco lillkapsast)
2 spl võid
½ pakki sulatatud juustu
maitseks soola
Valmistamine:
Ettevalmistusaeg: 20 minutit
Pane vesi ja kanapuljongi kuubikud potti ning kuumuta keemiseni.
Pese suvikõrvits ja kartul ning tükelda suupärasteks tükkideks.
Lõika sibul viiludeks.
Eemalda lehtpeedil (mangoldi) kõvad varreosad ja lõika lehed väiksemaks.
Lõika suhkruherned pikisuunas.
Keeda 7 kuni 10 minutit või kuni kartulitükid on peaaegu küpsed. Lisage mangoldi lehed ja suhkruherned. Lase keeda.
Lisa supile sulatatud juust ja sega kuni juust on lahustunud.
Maitsesta vajadusel soolaga. Serveeri kohe.
Vaata ka Kekkilä kodulehte www.kekkila.ee!