Tarvis läheb:
4 väikest suvikõrvitsat
2 punast paprikat
2 baklažaani
100 g feta või kitsejuustu
mõned salatilehed
1/2 tl kuivatatud punet
Kaste:
1 1/2 dl oliiviõli
1/2 dl palsamäädikat
soola
1/2 sl suhkrut
Tõmba juustunoaga suvikõrvitsast viilud või lõika lihtsalt sektorid, tükelda paprika ja baklažaan. Pane kõik köögiviljad grillplaadile ja küpseta pehmeks. Jahuta.
Pane kõik kastmeained kaanega purki ja loksuta segi.
Pane taldrikule salatilehti, tõsta peale grillitud köögiviljad, vala peale kaste ja murenda feta. Puista peale veel punet.
Salat grillitud köögiviljadest
Kes väga lihasõber pole, võib grillitud köögiviljadest toitva salati teha. Ja lihasõbrad võivad seda salatit mekkida põhiroa kõrvale.