Kalorite poolest vaene, kuid kasulikelt omadustelt rikas arbuus on kõige maitsvam just praegu.
Kuidas?
Arbuus on ideaalne suvine vili: tuleb vaid koorida ja nautida.
Nullkulu põhimõttel kokkamine, nii et midagi ei jää järele ega lähe raisku, on popp. Mahlase ja magusa arbuusiga maiustades jääb sellest paratamatult päris suur kogus koori alles.
Suvi toob poelettidele tõeliselt mõnusa vahepala - arbuusi. See kasulikest vitamiinidest kubisev ja rohkem kui 90% ulatusest veest koosnev ümmargune vili pakub kehale kosutust, mõjub soolasid lahustavana ja aitab kehast üleliigset vett välja viia.
Millele augustis tähelepanu pöörata ja milliseid töid kasvuhoones teha oleks tarvis?
* Lisaks kurkidele, tomatitele ja paprikatele valmivad esimesed melonid - arbuusid.
* Saagikoristusajälgi ei tohi aga unustada kasvuhoone hooldustöid.
Kuuma suvepäeva üks mõnusalt jahutav ja maitsev suvejook.
Tarvis läheb:jõhvikamahlalaimimahlaarbuusimahlajääkuubikuid
Tee nii:
1. Vali tunde järgi mahlakoguste vahekord ja sega jook kannmikseris.
2. Vala kokteil jääkuubikutega täidetud