Tuleb tunnistada, et šokolaadil on oma maagia ja sellele on üsna raske vastu panna. Piisab ainult tükikese šokolaadi nägemisest, kui juba tahadki selle magustoitude staari suhu pista. Šokolaad on tuhandeid aastaid vana maiustus.
Nädalavahetusel valmista neid lapsepõlvest tuttavaid magustoite, mis maitsevad ehedalt ja rikkalikult.
Eesti köögi klassika – suussulav piimakissell ja hõrk mannavaht.
Kohupiima-brüleekreemidega tuleb veidi vaeva näha, aga tulemus on ka seda väärt. Õpetame 3 võtet, kuidas teha brüleekihti.
Kohupiima-brüleekreemid
kuuele
600 g maitsestamata kohupiimakreemi (nt 5%)
6 suurt munakollast
100 g suhkrut
1 suur sidrun
1 sl
Proovi valmistada magustoiduks maitsvat kohupiima-brüleekreemi!
Kohupiima-brüleekreemid
kuuele
600 g maitsestamata kohupiimakreemi (nt 5%)
6 suurt munakollast
100 g suhkrut
1 suur sidrun
1 sl mooniseemneid soovi korral
Brülee ehk kõrvetatud suhkrukiht:
Poeriiuli ees seistes oleme kõik kohanud eri maitsetega vett ning karastusjooke. Lisaks sidrunimaitselisele veele leidub riiulitel ka teiste puuviljade ning marjade mekiga janukustutajaid.
Oled üks nendest, kes ei ole siiani köögiahjuga suutnud häid suhteid luua ning pelgad seepärast maitsvaid kooke küpsetada? Ebamugavast olukorrast on õnneks ka väljapääs, kuna magustoitude valmistamiseks on ka muid võimalusi, mis on täielikult ahjupriid.