Estragoniporgandid on suurepärane praelisand või eelroog.
4 portsjonit
500 g porgandeid
1 sl õli
1 sl võid
estragoni
soola, musta pipart
Koori porgandid ja lõika pikkupidi pooleks või neljaks.
Maitsev lisand praele, kuid need on nii head, et võib ka lihtsalt purgist süüa.
4 portsjonit
500 g porgandeid
Marinaad
1 tl riivitud sidruni riivitud koort
poole sidruni mahl
1 tl värskeid tüümianilehti
0,5 dl õli
1 küüslauguküüs
2 tl vedelat mett
0
Maitsev lisand grillroogadele.
keskmise suurusega porgandeid
vett
pruuni suhkrut
võid
sidrunimahla
kaneeli
soola, musta pipart
hakitud peterselli
Koori ja lõika porgandid enam-vähem ühesuurusteks kangideks.
Falafelid ei ole just kõige eestipärasemad suupisted, kuid ometigi on need äärmiselt popiks saanud. Sestap kostitame Sind ühe falafeliretseptiga, milles kohtuvad porgandid, kikerherned, küüslauk ja maitseained.
Juurviljad on kasulikud ja maitsvad. Lisaks sellele võivad juurviljad olla ka lõbusad ja pilkupüüdvad. Rautsi Talu porgandid võivad lisaks harjumuspärasele värvusele olla nii kollased, valgeid kui ka lillad.
Kotletitaina hulka võib panna ka eilset hommikust kaerahelbeputru või pehmeks keedetud kaeratangu.
4 portsjonit
2 väiksemat suvikõrvitsat
2 porgandit
1 väiksem porru
2 küüslauguküünt
2 dl täisterakaerahelbeid
peotäis hakitud basiilikut
soola, musta pi