Toimiva köögi sisustamisel jälgi iga millimeetrit!

Ants Vill
Tootja

Köögi sisustamisel pea nõu disaineri või abikaasaga, siis on pärast tükk aega hea olla. Aga tõsisemalt – kui läheb uue köögi planeerimiseks või vana ümberehitamiseks, tasub põhjalikult plaani pidada ja iga millimeetrit arvesse võtta. Muidu tekivad vead, mis teevad köögi kasutamise piinarikkaks.

Põhitõde köökide kohta on see, et köögis on alati ruumi liiga vähe. Isegi väga ruumikas majas, korteritest rääkimata. Või siis on tähtsamad elemendid liiga väikesed. Või valesti paigutatud. Mööda panna, tulevast jama tekitada on võimalik aga isegi enne seda, kui köögiseadmete ja -mööbli tellimiseks on läinud, ütlevad asjatundjad. Niisiis – kõige alus, õnneliku köögielu alus igal juhul, on planeerimine ja veel kord planeerimine. Läbi mõtlemine, kõikide mõõtude millimeetri täpsusega arvesse võtmine, rõhutavad nad.

Edasi lugemiseks

Sarnased artiklid