Kolm lihavaba suppi, mis saavad lihtsasti ja kiirelt valmis, on hõrgutavalt maitsvad ning seejuures soodsad, sobides nii argiroaks kui ka pühadejärgsele tervislikkusest pakatavale pidulauale.
Taipärane porgandi-kookosesupp
Sametise tekstuuriga kerge kuu
Seeneajal tuleb teha seenetoite, kuid talvel saab suurepärase seenesupi ka kuivatatud seentest.
Seene kreemsupp
4 portsjonit
300 g šampinjone, puravikke, pilvikuid
1 sl rapsiõli
3 sl võid
1 peeneks hakitud väike sibul
1 sl jahu
4½ dl köögiviljapuljong
Supp, mis väärib kindlasti proovimist.
Tarvis läheb:400 g värsket peeti2 sibulat (80 g)1 keskmine porgand (200 g)250 g peakapsast1 sl võid + 1 sl õli30 g tomatipastat100 g sinki1 l vett1 puljongikuubiksoola, pipart200 g lehttainast100 g hapukoort serve